DAG 3 Copenhagen here we are!

De derde update van de HANQ TRAVEL4FREE TOUR is van onze virgin hitchhikers Chantal Klaver en Emma van der Klooster. Morgen verwachten we ook updates van één van onze andere traveler.

Foto’s van de dag kun je op Flickr vinden

In de ochtend van dag 3 zijn we na een heerlijk ontbijt bestaande uit verse bolletjes een wandeling gaan maken richting het strand van Flensburg. Na een korte wandeling was het een beeldig gezicht om het strand van Flensburg te zien en daar even van te genieten.

emma walking to the beach

Op Flensburg station krijgen we de mededeling dat er een ongeluk in Duitsland heeft plaatsgevonden. Daardoor zijn we genoodzaakt om de bus naar Denemarken te pakken. Ondanks dat we geen geldig ticket hebben, mogen we van de buschauffeur mee. De bus dropt ons net over de grens. Liften lukte niet naar Kopenhagen en op de bus wachten is een grote mysterie aangezien de tijden van vertrek niet wordt vermeld.

Van het bushoppen naar treinhoppen komen we een meisje uit het leger tegen en reizen we in een trein met wifi mogelijkheid…wat uber cool is! Om 19 uur arriveren we in Copenhagen DK. Daar worden we opgewacht door onze couchsurfdame die we hebben gecontact via couchsurfing.org.

chantal en maria (host of day 2)

We zouden bij Maria lunchen, maar omdat we later dan de lunch gearriveerd zijn, moeten we op een andere manier aan eten komen. Bij de lokale Turk/Marokaan/Syrier hebben we heerlijke falafel en gekruid vlees gekocht. Heerlijk ons buikje rond gegeten en ook nog wat bewaard om ’s ochtends op te eten.

Na even geskyped te hebben met mede HANQ travelers Nicholas en Edgar houden we het voor gezien…morgen een nieuwe dag…ZZZZZZZZzzzzzz!

En hier zijn we gekomen vandaag:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: