DAG 6 HANQ test dag

Na het nuttigen van een eigen gemaakte bio pizza kunnen we eindelijk beginnen aan het testen van HANQ’s les materiaal. Chantal als facilitator en Emma als filmer. De workshop deelnemers zijn onze host Silas en Astrid. Zij willen een bedrijf opzetten maar hebben moeite met opstarten en wat kan dan beter zijn om een HANQ workshop te volgen. Ze zijn door toedoen van de recessie genoodzaakt om hun creatieve ideeën om te zetten tot een dienstverlening/bedrijf. Voor hen is het dan ook van belang dat zij eerst een HANQ workshop krijgen waar aandacht wordt besteed aan het vormen van een heldere visie en het stellen van haalbare/realistische doelen.

Zittend in de zon aan de achterzijde van Silas huis gaan we aan een tafel zitten met pen, papier, fotocamera, filmcamera en glazen met water. Daar starten we met een voorstel ronde en het uitspreken van de verwachtingen van de deelnemers. silas and astrid @HANQ workshop 2

Gezien het lekkere weer kunnen we de workshop buiten houden. Heerlijke blauwe lucht, her en der een wolkje en de heerlijk zon. We zijn een hele middag bezig. Na workshop krijgen we de feedback van Silas en Astrid dat ze het als waardevol hebben ervaren. Dat is uiteraard geweldig om te horen :).

Silas en Astrid beginnen aan de voorbereiding van de BBQ. Alles wat ze klaarmaken is zelfgemaakt en biologisch. Ze zijn dan ook wel een tijdje bezig maar het resultaat mag er wezen. Bio burgers, bio brood, bio groenten en bio wijn. De burgers en het brood zijn allemaal zelfgemaakt. Silas heeft dan als eten/levensgenieter ook een kleine urbanfarming op zijn balkon. Samen met Silas vrienden kletsen we over van alles en nog wat. Het educatiesysteem, zorgsysteem, studententijd en het vouwen van de hasj postkaarten van de Outgames die we hebben gekregen van onze grote vriend Morten Super Skaffer.We hebben dan ook veel lol om hoe het precies nauw in mekaar zit het vouwen van de hasj postkaarten.

Locatie van onze couchsurfing host:

Binnenkort een impressie van de workshop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: