Ontmoet de HANQ Traveller

This is the Dutch version if you want to read the english version checkout the HANQ GLOBAL blog. The English Blog of HANQ: hanqglobal.wordpress.com.

Reizen voor € 0,00 daar heeft geen enkele recessie invloed op.
Bepakt met een videocamera en telefoon daagt HANQ je uit om 11 dagen rond te reizen, te overnachten en te eten, zonder een euro uit te geven.

Voorafgaan hebben diverse enthousiaste ondernemende mensen zich aangemeld om op vakantie te gaan met HANQ!

11 dagen
Toonaangevende organisaties op het gebied van leren & ontwikkelen geven aan dat de optimale leercurve van de HANQ vakantie gemiddeld 11 dagen zal bedragen. Want 11 is toch het getal van de gekken. En iedere ondernemer heeft MAGIE, maar is minstens ook een beetje gek. Tot slot is 11 ook speciaal voor HANQ vanwege de 11 thema’s waarmee we werken.

Leercurve in dagen

Leercurve in dagen

ONTMOET DE HANQ TRAVELLER

Chantal Klaver
Ik zou willen dat deze wereld een fantastische plek is waar iedereen zijn dromen kan laten uitkomen. Als trotse “founding mother” van HANQ hoop ik daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren. Lees meer over mijn persoonlijke ervaringen op mijn engelstalige blog chantalklaver.wordpress.com.

Emma van der Klooster
Ik ben een levendig, vlot persoon en heb een passie voor de kunsten en zet me daar graag voor in. Nu ben ik samen met founding mother Chantal KLaver van HANQ op onze travel4free werkvakantie. Het doel is om inspirerende mensen te ontmoeten en uiteraard HANQ uit te testen. Ben je benieuwd en wil je meer weten check dan mijn nederlandstalige blog emmavdklooster.wordpress.com.

Edgar Neo
Edgar Neo is auteur en spreker oa op het gebied van (online) networking, social networking, conscious capitalism, micro krediet, micro investeren, new green deal, innovatie, business incubation, business acceleration, business internationalization, het nieuwe werken. En staat bekend als 1 van Neerlands bekendste netwerkers, sprekers, ondernemers en investeerders.
Vanwege zijn profiel, ervaring en zeer uitgebreide netwerk is hij als Founding Friend of Founding Father betrokken (geweest) bij honderden projecten, startende & groeiende bedrijven en organisaties als KaosPilots Nederland, the HUB, Qredits, BViT incubators, lotsov, RESULT, Rotterdam Community, Rotterdam Innovation Centre, Rotterdam Business Centre, de CleanTech Delta en HANQ om er een paar te noemen.
Je kunt zijn belevenissen volgen via Twitter, zijn weblog en/of zijn website. Gedurende deze reis wordt hij gesponsord door Wat de VOC een programma van BNN.

Great Place to Live
Een netwerk van pioniers die met lef, liefde en integriteit de wereld bestormen.
Great Place to Live gaat internationaal en reist door Europa. Noor en Kristof houden een nederlands/engelstalige blog op http://www.greatplacetolive.nl/eu/ over hun ervaringen en bijzondere ontmoetingen.
Natuurlijk hebben ze ook een website greatplacetolive.nl.

Nichoals Blok
Nicholas Blok is een ondernemende Deen. Hij heeft een tijd in Nederland gewoond en volgde de studie Kaospilot Nederland. Nu hij is terug gekeerd naar Denemarken zet hij daar de studie voort. Als een ware Kaospilot heeft hij volgens de travel4free principes gereisd. Wil je meer weten lees dan de Engelstalige blog van Nicholas Blok bloksblog.urbanblog.dk.

Laura Elsman
Laura Elsman is de eigenaresse van e-seevideo.com en biedt de HANQ Traveler elke dag via twitter tips aan om goede video opnames te maken.
website e-seevideo.com.

11 is ons getal!
Op 11 augustus zullen we “HANQ, terug van vakantie” vieren met deelnemers (en eventuele vrienden en familie), waarbij we de verzamelde gegevens zullen presenteren.

Advertenties

2 Reacties to “Ontmoet de HANQ Traveller”

  1. Marian van Putten Says:

    Wat een goed idee! Eigenlijk kan ik pas op vakantie vanaf 11 aug. (toch die 11) maar wie weet, kunnen we het anders inpassen. Ik kom in ieder geval a.s. vrijdagavond naar de Baljuwstraat 39.

    Tot dan!
    Groetjes, Marian


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: